Je eigen altijd voorhanden klusbedrijf

JE EIGEN ALTIJD VOORHANDEN

KLUSBEDRIJF

Je eigen altijd voorhanden klusbedrijf

In 2018 is altijd voorhanden VOF opgericht en in juli 2018 is een tweede vestiging van altijd voorhanden gestart in Deventer. Wij zijn erg trots op deze ontwikkeling en willen graag onze ‘formule’ verder uitdragen. 

 

Franchise is eigenlijk het verkeerde woord, wij zijn geen franchise-organisatie zoals anderen. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en zorgen voor een stabiele basis zodat jij kunt ondernemen zoals jij dat wilt.


De klussers van altijd voorhanden zijn 45+'ers met werk- en levenservaring. Naast hun technische kennis en vaardigheden hebben ze inlevingsvermogen , gaan graag met mensen om en zijn communocatief vaardig.  

 

Spreekt het concept en de werkwijze van altijd voorhanden jou aan, dan horen we graag van je!


Wat wij bieden

Als je besluit je eigen klusbedrijf te beginnen bij altijd voorhanden, zorgen wij voor een stabiele basis van waaruit jij kunt doen waar jij het beste in bent: klussen. Wij zorgen in overleg met jou voor alle backoffice zaken, dat de telefoon altijd wordt opgenomen, dat klussen worden ingepland, een goed werkende website, marketingzaken en meer.

 

Voor iedereen toegankelijk

Ben jij iemand met een heel andere achtergrond, maar al jarenlang thuisklusser? Denk je erover om een klusbedrijf te beginnen, maar weet je niet zo goed hoe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Werk je voor jezelf en zoek je aansluiting, dan ben je ook harte welkom.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij vertellen je graag over de totstandkoming van altijd voorhanden, de mogelijkheden en onze plannen.

 

Neem contact op via tel. 070-3611706 en vraag naar Karin van Belle, of mail naar vanbelle@altijdvoorhanden.nl

 

altijd voorhanden

Het betrouwbare klusbedrijf in uw regio.

 

Wij helpen u met de klussen die blijven liggen en aanpassingen die gedaan moeten worden om het wonen aangenamer en veiliger te maken.

Goede communicatie voor, tijdens en na de klus, kwaliteit en het bieden van oplossingen vinden wij belangrijk!

 

Den Haag/Leiden  : 070 3611706

Stedendriehoek    : 0570 581234

 

info@altijdvoorhanden.nl

 

 

Copyright @ All Rights Reserved