Toiletbeugel opklapbaar

TOILETBEUGEL OPKLAPBAAR

BESTELLEN EN MONTEREN

info@altijdvoorhanden.nl

Toiletbeugel opklapbaar bestellen en plaatsen

De opklapbare toiletbeugel is gemaakt om extra steun te bieden. Hierdoor heeft u meer veiligheid, zekerheid en onafhankelijkheid in de badkamer en het toilet. De toiletbeugel maakt het gemakkelijk om te gaan zitten en op te staan.

 

De beugel kan omhoog geklapt worden en blijft verticaal op zijn plaats. Daardoor zit deze niet in de weg wanneer de toiletbeugel niet nodig is. Het is mogelijk om in de wandbeugel een toiletrol te plaatsen, zodat deze gemakkelijk bereikbaar is op het toilet.


U kunt bij ons de opklapbare toiletbeugel bestellen. Een klusser van altijd voorhanden komt deze graag en vakkundig bij u monteren. 

Toiletbeugel opklapbaar

De opklapbare toiletbeugel is vervaardigd van staal en geëpoxeerd in wit (RAL9010).  Bij opklappen blijft de beugel verticaal op zijn plaats, zodat u er geen last van heeft als u niet op het toilet hoeft te zijn. U kunt als extra assecoire een toiletrolhouder aan deze beugel toevoegen.

 

Wilt u extra steun bij het toilet, dan adviseren wij om aan beide zijden van het toilet deze beugel te plaatsen.

 

Toiletbeugel opklapbaar met toiletrol houder

altijd voorhanden

Het betrouwbare klusbedrijf in uw regio.

 

Wij helpen u met de klussen die blijven liggen en aanpassingen die gedaan moeten worden om het wonen aangenamer en veiliger te maken.

Goede communicatie voor, tijdens en na de klus, kwaliteit en het bieden van oplossingen vinden wij belangrijk!

 

Den Haag/Leiden  : 070 3611706

Stedendriehoek    : 0570 581234

 

info@altijdvoorhanden.nl

 

 

Copyright @ All Rights Reserved