Klusservice Leidschendam

KLUSSERVICE LEIDSCHENDAM

070 3611706  - info@altijdvoorhanden.nl

Klusservice altijd voorhanden Leidschendam

altijd voorhanden is bekend in Leidschendam. Misschien heeft u de gele bestelauto al zien rijden of persoonlijk kennisgemaakt met een van onze klussers.

 

Veel verschillende klusjes

Binnen de regio werken wij aan een scala aan klussen, waaronder woningaanpassingen, lekkages verhelpen, reparaties van badkamers, monteren van ramen en deuren, restaureren van keukens en verschillende schilderklussen. 

 

Voor altijd voorhanden is niet gauw iets te gek of te moeilijk. Het is juist een mooie uitdaging om, zo mogelijk samen met u, de beste oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.


Zowel grote en kleine klussen in Leidschendam

Bij altijd voorhanden kunt u niet alleen terecht voor "grote" of bouwkundige klussen. Wij komen zeker ook voor kleinere klussen zoals het ophangen van gordijnen, lampen of schilderijen, het aanleggen van stopcontacten en het repareren van lekkende kranen. Ook voor aanpassingen in uw huis zoals het verwijderen van drempels of het monteren van wandbeugels bent u bij ons aan het juiste adres.


Hulpmiddelen bestellen en monteren in Leidschendam

Wat ons bijzonder maakt is dat u bij ons niet alleen hulpmiddelen bestellen kunt, maar wij komen deze ook bij u monteren. 

Weet u niet precies welk hulpmiddel u nodig heeft? Geen probleem, wij werken graag samen met uw ergotherapeut om in overleg de beste optie bij u te installeren.

 

Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met 070 – 36 11 706, Karin van Belle staat u graag te woord. Ons e-mailadres is: info@altijdvoorhanden.nl