Soort klussen

SOORT KLUSSEN

Soort klussen

altijd voorhanden kan u helpen met bijna alle kleine en grote klussen in en om het huis.

Hieronder vindt u de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren. Staat uw klus er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. 

De klussen die altijd voorhanden uitvoert, kunnen per vestiging verschillen. Informeer bij uw dichtsbijzijnde vestiging naar de mogelijkheden voor uw klus.


Kleine klusjes laten uitvoeren

Juist de kleine klussen waar u niet aan toekomt komen wij graag voor u oplossen. Een kapotte lamp, een los stopcontact, een lekkende kraan, bel ons gerust.

Wij hebben een vriendelijk half-uur-tarief. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Timmerwerk laten uitvoeren

Wij helpen u met allerhande timmerklussen, zoals:

  • Boeidelen voor uw woning of schuur
  • Herstellen van binnen-en buitendeuren
  • Kastplanken in de meterkast
  • Montage van bouwpakketten
  • Radiatorombouw maken
  • Stellen van kasten
  • Trapleuningen van hekjes monteren
  • Tussenwanden maken
  • Vensterbanken maken
  • Maatwerkoplossingen

 

Hang- en sluitwerk vervangen of plaatsen

Werkt een slot niet goed, zitten scharnieren los of moet de brievenbus vervangen worden, u kunt daarvoor gerust bij ons terecht.

 

Schilderwerk binnen en buiten

Wij schilderen zowel binnen als buiten. Ook als u beschadigd schilderwerk heeft dat hersteld moet worden, kunt u bij ons terecht. Heeft u hulp nodig bij het afdekken of verplaatsen van meubilair, dan helpen wij u graag.

 

Loodgieterswerk

Voor kleinschalig loodgieterswerk, zoals het vervangen van kranen, plaatsen van een (verhoogde) toiletpot, kunt u bij ons terecht. Ook voor advies over kranen of bijvoorbeeld het vervangen van douchekranen door thermostatische douchemengkranen.

 

Badkamer- van keukenrenovatie

Wij kunnen bijvoorbeeld uw sanitair vervangen, een hangend toilet - zonder breekwerk - verhogen, voegen vernieuwen of een douchewand plaatsen. Bent u aan een nieuw aanrecht toe, hangt een keukenkastje scheef, zijn de kitranden uitgedroogd of wilt u een vaatwasser laten inbouwen? Bel ons voor een vakkundige oplossing.

 

Woningaanpassingen op verzoek van ergotherapeut

Heeft u van de ergotherapeut advies gekregen om wandbeugels, drempelovergangen of een opklapbaar douchezitje te laten plaatsen? altijd voorhanden heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren - en op korte termijn - plaatsen van hulpmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken met verschillende leveranciers om u een passende oplossing te bieden. 

Samen met uw ergotherapeut zorgen wij dat u veilig thuis kunt wonen!

 

Woningrenovatie

Is het tijd om uw woning een ​​opknapbeurt te geven;? Wij komen behangen, plinten vernieuwen, plafonds witten en nog veel meer.

 

Elektra aanpassen of vervangen

Doet de (buiten) verlichting of de voordeurbel het niet? Bel altijd voorhanden, dan komen wij het euvel voor u verhelpen.

 

Tuinwerk (altijd voorhanden Stedendriehoek)

Heeft uw tuin of balkon een opknapbeurt nodig? Bij altijd voorhanden Stedendriehoek kunt u terecht voor diverse tuinklussen, zoals:

- Aanleg en onderhoud van uw tuin

- Heggen, struiken of bomen snoeien

- Onkruid verwijderen

- Tuin, balkon of dakterras winterklaar maken

- Bestrating aanleggen of verbeteren

- Nieuw maken, vervangen of repareren van tuinhekjes, poorten of schuttingen