Klusservice Rijswijk

KLUSSERVICE RIJSWIJK

070 3611706  - info@altijdvoorhanden.nl

Klusservice altijd voorhanden Rijswijk

altijd voorhanden is bekend in Rijswijk. Misschien heeft u de gele bestelauto al zien rijden of persoonlijk kennisgemaakt met onze klussers. 

 

Veel verschillende klusjes

Binnen de Haagse regio werken wij aan een scala aan klussen, waaronder woningaanpassingen verhelpen van lekkages, reparaties van badkamers, monteren van ramen en deuren, restaureren van keukens en verschillende schilderklussen. 

 

Voor altijd voorhanden is niet gauw iets te gek of te moeilijk. Het is juist een mooie uitdaging om, zo mogelijk samen met u, de beste oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

 

Zowel grote en kleine klussen in Rijswijk

Bij altijd voorhanden kunt u niet alleen terecht voor "grote" of bouwkundige klussen. Wij komen zeker ook voor kleinere klussen zoals het ophangen van gordijnen, lampen of schilderijen, het aanleggen van stopcontacten en het repareren van lekkende kranen. Ook voor aanpassingen in uw huis zoals het verwijderen van drempels of het monteren van wandbeugels bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hulpmiddelen bestellen en monteren in Rijswijk

Wat ons bijzonder maakt is dat u bij ons niet alleen hulpmiddelen bestellen kunt, maar wij komen deze ook bij u monteren. 

Weet u niet precies welk hulpmiddel u nodig heeft? Geen probleem, wij werken graag samen met uw ergotherapeut om in overleg de beste optie bij u te installeren.

 

Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met 070 – 36 11 706, Karin van Belle staat u graag te woord. Ons e-mailadres is: info@altijdvoorhanden.nl

 

altijd voorhanden

Het betrouwbare klusbedrijf in uw regio.

 

Wij helpen u met de klussen die blijven liggen en aanpassingen die gedaan moeten worden om het wonen aangenamer en veiliger te maken.

Goede communicatie voor, tijdens en na de klus, kwaliteit en het bieden van oplossingen vinden wij belangrijk!

 

Den Haag/Leiden  : 070 3611706

Stedendriehoek    : 0570 581234

 

info@altijdvoorhanden.nl

 

 

Copyright @ All Rights Reserved