Werkwijze

WERKWIJZE EN TARIEF

KLUSSERVICE


Werkwijze en tarief altijd voorhanden

Bij altijd voorhanden is er een vriendelijk aanspreekpunt om uw vragen te beantwoorden en samen met u een afspraak in te plannen.

 

Materialen van hulpmiddelen

Heeft u zelf materialen en/of hulpmiddelen gekocht, dan kan een van onze klussers deze voor u monteren.  Wij kunnen geen garantie geven op door u ingekochte materialen of hulpmiddelen.  Als wij materialen voor u inkopen, dan brengen wij de tijd in rekening die daarvoor nodig is.

 

Betrouwbare, klantvriendelijke klussers

Met altijd voorhanden krijgt u ervaren, klantvriendelijke en betrouwbare klussers thuis. Wij laten u van tevoren weten wie er bij u langskomt. U kunt onze klussers herkennen aan de blauwe bedrijfskleding.

 

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Mocht er iets niet in orde zijn of heeft u een aanvullende vraag, neem dan alstublieft contact op met ons op.

Wij geven garantie op de klussen die wij uitvoeren.

 

Werkwijze in 5 stappen

Wij werken met 5 simpele stappen.

 

Stap 1:   

U, een mantelzorger of uw ergotherapeut, meldt een klus aan of neemt contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

Stap 2:   

Wij bespreken de klus met u en brengen vrijblijvend een offerte uit, of een van onze klussers komt vrijblijvend bij u op bezoek om het werk te bespreken.

 

Stap 3:

Wij spreken met u af wie de klus komt uitvoeren en wanneer. 

 

Stap 4:   

Onze klusser meldt zich bij u in de herkenbare altijd voorhanden-kleding. De klusser kan zich te allen tijde legitimeren met ID of paspoort.

 

Stap 5:   

Onze klusser voert de klus uit en laat de ruimte opgeruimd en schoon achter.

 

Indien gewenst kunnen wij tijdens de uitvoering en/of na afronding van de klus contact houden met uw mantelzorger of ergoherapeut),

 

Prijzen zijn:

  • Wij werken met standaard uurtarieven, inclusief voorrijkosten binnen de regio, exclusief 9% of 21% BTW (afhankelijk van het type klus). U kunt erop rekenen dat onze klussers het juiste gereedschap bij zich hebben. Vraag voor kleine klussen naar ons vriendelijke half-uurtarief.
  • Parkeerkosten worden 1-op-1 doorberekend.
  • Als u een afspraak met een van onze klussers wilt annuleren, vragen wij u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij houden ons het recht voor u, bij verzuim, een arbeidsuur in rekening te brengen.
  • Op verzoek maken wij voor alle klussen vrijblijvend een offerte.
  • U ontvangt achteraf, na het uitvoeren van de klus, van ons een (digitale) factuur.