Klusservice Den Haag

KLUSSERVICE DEN HAAG

070 3611706  - info@altijdvoorhanden.nl

Klusservice altijd voorhanden Den Haag

altijd voorhanden is bekend in Den Haag. Misschien heeft u de gele bestelauto al zien rijden of persoonlijk kennisgemaakt met Kees, Mark of Wim. 

 

Scala aan klusmogelijkheden

Binnen de Haagse regio werken wij aan een scala klussen, waaronder woningaanpassingen zodat u veilig thuis kan wonen, lekkages verhelpen, reparaties van badkamers, monteren van ramen en deuren, restaureren van keukens en binnen- en buitenschilderwerk.  

 

Voor ons is niet gauw iets te gek of te moeilijk. Het is juist een mooie uitdaging om, zo mogelijk samen met u, de beste oplossing te vinden voor uw situatie.

 

Voor grote en kleine klussen

Bij altijd voorhanden kunt u niet alleen terecht voor "grote" of bouwkundige klussen. Wij komen zeker ook voor kleinere klussen zoals het ophangen van gordijnen, lampen of schilderijen, het aanleggen van stopcontacten en het repareren van lekkende kranen. Ook voor aanpassingen in uw huis zoals het verwijderen van drempels of het monteren van wandbeugels bent u bij ons aan het juiste adres.


Hulpmiddelen bestellen en monteren Den Haag

Wat ons bijzonder maakt is dat u bij ons niet alleen hulpmiddelen bestellen kunt, maar wij komen deze ook bij u monteren. 

Weet u niet precies welk hulpmiddel u nodig heeft? Geen probleem, wij werken graag samen met uw ergotherapeut om in overleg de beste optie bij u te installeren.


Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met 070 – 36 11 706, Karin van Belle staat u graag te woord. Ons e-mailadres is: info@altijdvoorhanden.nl