Betrouwbare klussers

BETROUWBARE KLUSSERS

Betrouwbare klussers

 

Onze klussers zijn mensen van 45+ met werk- en levenservaring. Zij kunnen zich inleven, begrijpen uw hulpvraag en voeren de klus uit met aandacht voor u en uw woning. 

 

Geen vreemden in huis!

Zodra wij een klus voor u hebben gepland, laten wij u weten welke klusser(s) u bij u thuis kunt verwachten.

Onze klussers zijn herkenbaar aan de altijd voorhanden-kleding en kunnen zich altijd legitimeren.  

 

Twijfelt u over de identiteit van een medewerker? Neemt u dan direct contact op met Karin van Belle via 070-3611706.

 

Onze betrouwbare klusjesmannen

Kees van Belle

Kees is klusser van het eerste uur. Hij is een all-round klusser en staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit die hij aflevert en zijn klantvriendelijke aanpak. Kees denkt graag met u mee om van een 'probleem’ een oplossing te maken.

 

Den Haag - Leiden - Leidschendam/Voorburg - Rijswijk - Voorschoten - Leiderdorp

Eric Westervoorde

Eric neemt graag de tijd voor een persoonlijke benadering. Voor Eric is niet gauw iets te gek of te moeilijk. Het is voor hem juist een mooie uitdaging om de beste oplossing te vinden voor uw situatie. Voor alle klussen in en om uw huis bent u bij hem aan het juiste adres.

 

Apeldoorn - Deventer - Zutphen

Martijn Blanken

Martijn heeft jarenlang bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt, maar besloot voor zijn passie te kiezen en is nu al enkele jaren allround klussenman. 


Martijn werkt netjes, is precies en heeft oog voor detail. Hij heeft al veel klussen op zich genomen, waaronder behang- en schilderwerk, leggen van vloeren, vernieuwen sanitair, tegelwerk, plaatsen van hulpmiddelen en allerhande tuinwerkzaamheden.


Regio Rotterdam