Drempelhulp modulair

DREMPELHULP MODULAIR

BESTELLEN EN MONTEREN

info@altijdvoorhanden.nl

Drempelhulp modulair bestellen en plaatsen

Als je goed ter been bent is het nemen van een drempel iets heel natuurlijks. Pas als je minder mobiel bent (bijvoorbeeld met een rollator, scootmobiel of rolstoel) kan het nemen van een drempel ineens heel gevaarlijk zijn.

 

De Secucare drempelhulp is een gloednieuwe oplossing. Het systeem is vervaardigd van duurzaam kunststof en is voor 95% recyclebaar. Het bestaat uit verschillende onderdelen die in elkaar gezet worden. Samen vormen ze een drempelhulp die in alle situaties past.

 

U kunt de drempelhulp bij ons bestellen. Een klusser van altijd voorhanden komt deze graag en vakkundig bij u monteren.


IJzersterke en onderhoudsvrije drempel

Het systeem is vederlicht, ijzersterk, kan eenvoudig gemonteerd worden, heeft 5 jaar garantie, is onderhoudsvrij en wordt geleverd inclusief alle benodigde montage-middelen. Voor het in elkaar zetten is alleen een hamer nodig.

 

Ook voor ander rollend materieel

Het systeem kan natuurlijk ook gebruikt worden om ander rollend materieel, zoals (motor)fietsen, grasmaaiers of kruiwagens, zonder moeite over de drempel heen te rollen.

Voordelen drempelhulp

De drempelhulp is modulair en bestaat uit losse onderdelen die eenvoudig in elkaar zijn te zetten. De drempel is zowel binnen als buiten toepasbaar en in verschillende stappen in hoogte verstelbaar.

 

De drempelhulp is absoluut anti slip in vrijwel elke conditie dankzij de stevige geintregeerde anti-slip-noppen en is ijzersterk. Met een maximale belasting van 850kg/m2 kan er zelfs een auto op rijden.

 

Met vier standaard sets is de drempelhulp modulair voor bijna elke situatie geschikt.  

 

Toiletbeugel opklapbaar met toiletrol houder
Toiletbeugel opklapbaar met toiletrol houder