Klusservice Leiden

KLUSSERVICE LEIDEN

06 24712935  - info@altijdvoorhanden.nl

Klusservice altijd voorhanden Leiden

altijd voorhanden is bekend in Leiden. Misschien heeft u de gele bestelauto al zien rijden of persoonlijk kennisgemaakt met Kees. 

 

Veel verschillende klusjes

Binnen de Leidse regio werken zij aan een scala aan klussen, waaronder woningaanpassingen zodat u veilig thuis kan wonen, lekkages verhelpen, reparaties van badkamers, monteren van ramen en deuren, restaureren van keukens en verschillende schilderklussen. 

 

Voor ons is niet gauw iets te gek of te moeilijk. Het is juist een mooie uitdaging om, zo mogelijk samen met u, de beste oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.


Zowel grote en kleine klussen in Leiden

Bij altijd voorhanden kunt u niet alleen terecht voor "grote" of bouwkundige klussen. Wij komen zeker ook voor kleinere klussen zoals het ophangen van gordijnen, lampen of schilderijen, het aanleggen van stopcontacten en het repareren van lekkende kranen. Ook voor aanpassingen in uw huis zoals het verwijderen van drempels of het monteren van wandbeugels bent u bij ons aan het juiste adres.


Hulpmiddelen bestellen en monteren Leiden

Wat ons bijzonder maakt is dat u bij ons niet alleen hulpmiddelen bestellen kunt, maar wij komen deze ook bij u monteren. 

Weet u niet precies welk hulpmiddel u nodig heeft? Geen probleem, wij werken graag samen met uw ergotherapeut om in overleg de beste optie bij u te installeren.


Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met 06-24712935, Karin van Belle staat u graag te woord. Ons e-mailadres is: info@altijdvoorhanden.nl