Klusservice Apeldoorn

KLUSSERVICE APELDOORN

0570-581234  - info@altijdvoorhanden.nl

Klusservice altijd voorhanden Apeldoorn

Sinds medio 2018 is altijd voorhanden ook actie in de Stedendriehoek. Misschien heeft u de opvallende altijd voorhanden auto al zien rijden of persoonlijk kennisgemaakt met Eric Westervoorde. 

 

Actief binnen de Stedendriehoek

Binnen de regio Stedendriehoek heet Eric al een scala aan klussen op zich genomen, waaronder reparaties van tuinmuurtjes, monteren van ramen, deuren en sloten, het installeren van een nieuwe keuken, het opknappen van enkele appartementen en verschillende schilder- en  tuinklussen. Ook heeft hij, samen met enkele vrijwilligers, een geluiddichte studio gebouwd in het nieuwe atelier van Tam Tam Objektentheater. Hij heet inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd, die zich in rap tempo uitbreidt.

 

Eric is meubelmaker van beroep, maar heet zich in de loop van zijn werkzame leven ontwikkeld tot een all-round klussenman met veel creativiteit en oog voor detail. Voor hem is een klus pas écht geslaagd als hij een blije en tevreden klant ziet.  

 

Voor grote en kleine klussen

Bij altijd voorhanden kunt u niet alleen terecht voor "grote" of bouwkundige klussen. Eric komt ook voor kleinere klussen zoals het ophangen van gordijnen, lampen of schilderijen, het aanleggen van stopcontacten en het repareren van lekkende kranen. Ook voor aanpassingen in uw huis zoals het verwijderen van drempels of het monteren van wandbeugels bent u bij hem aan het juiste adres.


Hulpmiddelen bestellen en monteren Apeldoorn

Zijn er aanpassingen nodig in uw huis?  Een specialiteit van altijd voorhanden is het leveren én monteren van hoogwaardige kwaliteit hulpmiddelen. Klik op een van de "hulpmiddelen-pagina's voor meer inormatie.  

Weet u niet precies welk hulpmiddel u nodig heeft? Geen probleem, wij werken graag samen met uw ergotherapeut om in overleg de beste optie bij u te installeren.

 

Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met 0570-581234, wij staan u graag te woord. Ons e-mailadres is: info@altijdvoorhanden.nl