Hulpmiddelen

HULPMIDDELEN

BESTELLEN & MONTEREN

info@altijdvoorhanden.nl

Hulpmiddelen bestellen en monteren

Zijn er aanpassingen in uw woning nodig, zodat u er veilig kunt (blijven) wonen? Dit is een specialisatie van altijd voorhanden. U kunt bij ons allerhande hulpmiddelen bestellen, die wij op professionele wijze voor u kunnen komen installeren. Dit kan vaak op zeer korte termijn geregeld worden. Met deze combinatie van bestellen en monteren biedt altijd voorhanden u een unieke service.

 

Woningaanpassingen op verzoek van ergotherapeut

altijd voorhanden werkt vaak samen met ergotherapeuten uit de regio. Wij krijgen namelijk verzoeken van mensen die op advies van de ergotherapeut woningaanpassingen moeten laten uitvoeren. Uw ergotherapeut kan contact met ons opnemen, zodat wij de klus - in overleg met u - komen uitvoeren. 

 

Wij kunnen bijvoorbeeld wandbeugels of opklapbare douchezitjes plaatsen, drempelovergangen maken en nog veel meer.

 

Hulpmiddelen plaatsen en bestellen

Wilt u een wandbeugel in uw toilet, badkamer of bij de trap, wilt u een verhoogd toilet of een douchezitje? Wij leveren diverse hulpmiddelen van verschillende leveranciers van hoogwaardige kwaliteit en komen deze ook bij u installeren, zodat u er meteen gebruik van kunt maken. 

 

altijd voorhanden is officieel verkooppunt van onder andere ‘Secucare’ en ‘Jadacare’ hulpmiddelen. 

 

Ons standaard assortiment hulpmiddelen

Hieronder ziet u ons basis-assortiment aan hulpmiddelen. In overleg kunnen wij alle mogelijke hulpmiddelen voor u bestellen en monteren. Staat het gewenste hulpmiddel niet in onderstaande lijst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

- Basic wandbeugel (basis, 45 graden en 90 graden versie)

- Secucare wandbeugel ( basis (40/50/60/70cm), 45 graden en 90 graden versie)

- Toiletbeugel opklapbaar

- Douchezitje opklapbaar

- Drempelvervanger

- Drempelvervanger modulair