Werkwijze

WERKWIJZE EN TARIEF

KLUSSERVICE


Werkwijze en tarief altijd voorhanden

Bij altijd voorhanden is er een vriendelijk aanspreekpunt om uw vragen te beantwoorden en samen met u een afspraak in te plannen.

 

Materialen van hulpmiddelen

Heeft u zelf materialen en/of hulpmiddelen gekocht, dan kan een van onze klussers deze voor u monteren.  Wij kunnen geen garantie geven op door u ingekochte materialen of hulpmiddelen.  Als wij materialen voor u inkopen, dan brengen wij de tijd in rekening die daarvoor nodig is.

 

Betrouwbare, klantvriendelijke klussers

Met altijd voorhanden krijgt u ervaren, klantvriendelijke en betrouwbare klussers thuis. Wij laten u van tevoren weten wie er bij u langskomt. U kunt onze klussers herkennen aan de blauwe bedrijfskleding.

 

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Mocht er iets niet in orde zijn of heeft u een aanvullende vraag, neem dan alstublieft contact op met ons op.

Wij geven garantie op de klussen die wij uitvoeren.

 

Werkwijze in 5 stappen

Wij werken met 5 simpele stappen.

 

Stap 1:   

U, een mantelzorger of uw ergotherapeut, meldt een klus aan of neemt contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

Stap 2:   

Wij bespreken de klus met u en brengen vrijblijvend een offerte uit, of een van onze klussers komt vrijblijvend bij u op bezoek om het werk te bespreken.

 

Stap 3:

Wij spreken met u af wie de klus komt uitvoeren en wanneer. 

 

Stap 4:   

Onze klusser meldt zich bij u in de herkenbare altijd voorhanden-kleding. De klusser kan zich te allen tijde legitimeren met ID of paspoort.

 

Stap 5:   

Onze klusser voert de klus uit en laat de ruimte opgeruimd en schoon achter.

 

Indien gewenst kunnen wij tijdens de uitvoering en/of na afronding van de klus contact houden met uw mantelzorger of ergoherapeut),

 

Prijzen zijn:

  • Wij werken met standaard uurtarieven, inclusief voorrijkosten binnen de regio, exclusief 9% of 21% BTW (afhankelijk van het type klus). U kunt erop rekenen dat onze klussers het juiste gereedschap bij zich hebben. Vraag voor kleine klussen naar ons vriendelijke half-uurtarief.
  • Parkeerkosten worden 1-op-1 doorberekend.
  • Als u een afspraak met een van onze klussers wilt annuleren, vragen wij u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Wij houden ons het recht voor u, bij verzuim, een arbeidsuur in rekening te brengen.
  • Op verzoek maken wij voor alle klussen vrijblijvend een offerte.
  • U ontvangt achteraf, na het uitvoeren van de klus, van ons een (digitale) factuur.

 

altijd voorhanden

Het betrouwbare klusbedrijf in uw regio.

 

Wij helpen u met de klussen die blijven liggen en aanpassingen die gedaan moeten worden om het wonen aangenamer en veiliger te maken.

Goede communicatie voor, tijdens en na de klus, kwaliteit en het bieden van oplossingen vinden wij belangrijk!

 

Den Haag/Leiden  : 070 3611706

Stedendriehoek    : 0570 581234

 

info@altijdvoorhanden.nl

 

 

Copyright @ All Rights Reserved