Klusservice Rotterdam

KLUSSERVICE ROTTERDAM

06 57947368 - info@altijdvoorhanden.nl

Klusservice altijd voorhanden Rotterdam

Het is zover! Met ingang van mei 2021 is altijd voorhanden ook actief in Rotterdam. Misschien heeft u de altijd voorhanden gele bestelauto al vaker zien rijden of persoonlijk kennisgemaakt met Martijn Blanken. 

 

Actief in en rondom Rotterdam

Martijn heeft al veel klussen op zich genomen, waaronder behang- en schilderwerk, leggen van vloeren, vernieuwen van sanitair, tegelwerk, tegelwerk, plaatsen van hulpmiddelen en allerhande tuinwerkzaamheden. n. 


Voor altijd voorhanden is niet gauw iets te gek of te moeilijk. Het is juist een mooie uitdaging om, zo mogelijk samen met u, de beste oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

 

Zowel grote en kleine klussen in Rotterdam en omgeving

Bij altijd voorhanden kunt u niet alleen terecht voor "grote" of bouwkundige klussen. Wij komen zeker ook voor kleinere klussen zoals het ophangen van gordijnen, lampen of schilderijen, het aanleggen van stopcontacten en het repareren van lekkende kranen. Ook voor aanpassingen in uw huis zoals het verwijderen van drempels of het monteren van wandbeugels bent u bij ons aan het juiste adres.


Hulpmiddelen bestellen en monteren

Wat ons bijzonder maakt is dat u bij ons niet alleen hulpmiddelen bestellen kunt, maar wij komen deze ook bij u monteren. 

Weet u niet precies welk hulpmiddel u nodig heeft? Geen probleem, wij werken graag samen met uw ergotherapeut om in overleg de beste optie bij u te installeren.

 

Voor informatie of een afspraak kunt u bellen met 06 57947368 wij staan u graag te woord.

Ons e-mailadres is blanken@altijdvoorhanden.nl.